Ruwbouwmaterialen

Ruwbouwmaterialen kiezen is niet zo simpel. Toch is het belangrijk, want je bakstenen en dakpannen bepalen grotendeels de look van je woning. Geen zin om van showroom naar showroom te rijden? Dan is de showroom van Wienerberger in Kortrijk of Londerzeel the place to be. Je vindt hier alle bouwmaterialen voor de ruwbouw van jouw huis.

1. KIES

In welke stijl wil je bouwen? Bij Wienerberger heb je keuze uit meer dan 600 verschillende gevelstenen, kleidakpannen en kleiklinkers. Met de gevelstenen van Terca en Desimpel vind je voor elke stijl de juiste steen. Daarnaast kan je kiezen uit een uitgebreid gamma kleidakpannen van Koramic en onderhoudsvriendelijke kleiklinkers voor je oprit of terras. Ook het formaat en de kleur kies je zelf.

2. LEER

Wie wil bouwen, kan zich maar beter goed informeren. Grote maquettes in de showroom tonen producten in geplaatste toestand. Loop langs de modellen en ontdek meer over metseltechnieken, dakconstructies en isolatie. Zoek je meer informatie over renovatieoplossingen? Laat je dan inspireren door de verschillende maquettes in de renovatiecorner.

3. COMBINEER

Wil je een totaalindruk van hoe je woning eruit zal zien? Wienerberger heeft speciale displays waar je diverse ruwbouwonderdelen in kan plaatsen, van gevelstenen en dakpannen tot voegmortel. Zo zie je alle materialen naast elkaar en krijg je een realistisch beeld. Ga je voor een harmonieus geheel of wil je net een pittig kleurcontrast? Vervang een aantal elementen tot je het gewenste effect bereikt.

4. TEST UIT

Ben je toch nog niet zeker van je keuze? In de ruime stalenafdeling kan je terecht voor stalen van het complete gamma gevelstenen, kleidakpannen en kleiklinkers. Neem jouw favoriete bouwmaterialen mee naar huis en slaap er nog een nachtje over, voordat je de knoop doorhakt.

5. WIN ADVIES IN

Of het nu gaat over EPB, lage energie, BEN-woningen, prijzen of referentieadressen, de vakmannen van Wienerberger staan voor je klaar met documentatie en technisch advies. Samen ga je op zoek naar de juiste oplossing voor jouw vragen. Zoek je referentieadressen om je favoriete baksteen of dakpan in het echt te bekijken? Ontdek referentieadressen in jouw regio op www.huizenspotten.be en laat je inspireren voor jouw project.

Alles onder één dak

Door een unieke samenwerking met een aantal bouwproducenten heeft Wienerberger letterlijk alles in huis voor jouw ruwbouw: dakpannen, kleiklinkers, binnenmuur- en gevelstenen, en nog veel meer. Je vindt er ook voegmortel van Seifert in verschillende kleuren, een ruime keuze aan raamprofielen van Reynaers Aluminium en Deceuninck, een uitgebreid gamma daksystemen van Velux en kwalitatieve isolatiematerialen van Isover, Rockwool en Recticel. Zo krijg je een totaalbeeld van alle ruwbouwproducten in één showroom. Laat je inspireren en informeren!

Ook voor  Ramen en deuren aan fabrieksprijzen zit je hier goed! Het UPVC ramen en deuren-marktrapport biedt grondige inzichten in belangrijke factoren, kansen, uitdagingen, trends in de sector en hun impact op de markt. Het UPVC ramen en deuren-marktrapport levert ook strategische profilering van belangrijke spelers. Dit rapport biedt ook gegevens over de prijsstrategie, merkstrategie en doelclient die aan UPVC ramen en deuren Market zijn gekoppeld. Biedt ook distributeurs / handelaren lijst aangeboden door het bedrijf. Dit onderzoeksrapport omvat ook de nadruk op historisch, samen met de verwachte omzet van de marktsegmenten en verwachte groeicijfers. De belangrijkste elementen die de groeimarktgegevens en -analyses aansturen en beïnvloeden, zijn afgeleid van een combinatie van primaire en secundaire bronnen. De wereldwijde UPVC ramen en deuren-markt is bovendien onderverdeeld in enkele segmenten, net als de applicaties met deze extreme klant in 2020-markt via bijproducten bovendien als CAGR van 2020. Zoek je een predallen bedrijf kijk dan even bij van Van Thuyne. Predallen,.

Woning inrichten

Bij het inrichten van een woning komt er veel bij kijken. ook het kiezen van meubels is geen eenvoudige taak. Zoek je je moderne, lederen of Zetels en fauteuils? Ga dan even langs bij Derore.